Hoppa till sidans innehåll

Orientering


För några veckor sedan skickades en kallelse ut till Soppträning torsdagen den 17 oktober i Ytterby. Här kommer mera information om träningen.
 
Påminnelse: Attunda OK har fått ett sponsorsbidrag från Länsförsäkringar till tröjor för ungdomsgruppen!
 
UK presenterar årets tre Attunda lag på 25manna! Lag 1 som är vårt bästa lag, Lag Röd och Lag Svart som är uttagna för att vara jämna. UPPDATERAD onsdag 9/10 med information om tävlingen.
 
I helgen genomfördes klubbens årliga Attundadubbel och tävlingsledningen vill tacka samtliga arrangörer som ställt upp och hjälpt till!
 
Det är dags att anmäla sig till ungdomarnas klubbresan till Dala-Dubbeln i Falun den 19-20 oktober. Bussresa, övernattning på hårt underlag, stafett och ultralång patrulltävling.
 
Marcus har sprungit strålande i Oskarshamn med två guld efter segrar i både sprint och långdistans medans Elis idag sprang in på en mycket fin tiondeplats på långdistansen! Även seniorerna springer SM i helgen, lång-SM utanför Söderhamn.
 
Information om vårt kommande arrangemang Attundadubbeln.
 

Dubbla guld på DM-stafett

(2019-09-08 23:33)
Attunda OK avslutade DM-veckan med att bärga två guld i klasserna H12 och D150. Dessutom kom H16 laget tvåa och Lars Håkan Sandvik vann Natt-DM i fredagskväll.
 
Det är dags för intresseanmälan till Österåkerskavlen och det behövs fortfarande flera som anmäler intresse till Attundas tre lag på 25manna!
 
På Attundadubbelns medeldistans den 14 september blir det SM-status då Attunda OK samarbetar med Svenska Dövidrottsförbundet (SDI) och IK Hephata för att arrangera SM i medeldistansorientering.
 
På Medel- och Lång-DM lyckades flera Attundalöpare navigera den kluriga Bogesundsterrängen bäst av alla. Fyra stycken distriksmästare korades och Attunda OK hade flera fina topplaceringar under helgen 31/8 och 1/9.
 
Vi behöver fortfarande flera som anmäler sig som funktionärer till vår tävling Attundadubbeln den 14 & 15 september! Länk nedan.
 
Intresseanmälan till höstens stafetter finns nu på Eventor, under klubbaktiviteter.
 

Sommar-OL v.33-34

(2019-08-15 21:13)
Micros vid Ängsjö!
 

Höstens träningsprogram

(2019-08-13 18:34)
Tränings- och elitkommittén har sammanställt höstens program för träningar och tävlingar som gäller för Attunda OK.
 
Bli medlem

attunda-bloggen
attunda-twitter

Postadress:
Attunda OK
Lena Buhre, Lomvägen 345
19256 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46702334107
E-post: info@attundaorientering.se

Se all info

Partners


Puustelli