Hoppa till sidans innehåll

Alkohol- och drogpolicy


Attunda OK, som bedriver tränings och tävlings orientering för ungdomar och vuxna, ser frihet från alkohol och droger som ett viktigt mål i den fostrande delen av verksamheten.

För att realisera denna målbild har styrelsen antagit följande regler:

  • I verksamhet som bedrivs av föreningen med deltagande av egna medlemmar och/eller andra ungdomar under 18 år gäller för alkohol nolltolerans för alla, dvs att drycker även med mindre inslag av alkohol är förbjudna.
  • Arrangemang med deltagande av uteslutande vuxna över 18 år tillåts alkohol i måttlig mängd dvs. så att vare sig deltagare eller föreningens rykte skadas.
  • Allt bruk och hantering av narkotika är förbjuden i enlighet med svensk lag. All form av dopning är förbjuden i enlighet med idrottens regler, dessutom är hantering av vissa dopingpreparat (t ex anabola steroider) även förbjudna enligt svensk lag. Inga former av dopnings- eller narkotikapreparat får förekomma bland medlemmar i klubben.
  • Tobaksbruk innefattar både snusning och rökning. Åldersgränsen är enligt svensk lag 18 år. Vi tillåter inte att våra ungdomar under 18 år använder tobak inom klubbens verksamhet.
Uppdaterad: 28 MAR 2014 21:35 Skribent: Andreas Fredriksson
E-post: This is a mailto link

Night Trail Run

 

Ytterby Attunda OKs klubbstuga

Postadress:
Attunda OK
Jörgen Karlsson, Mäster Henriks Allé 37
19274 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46708951600
E-post: info@attundaorienter...

Se all info

Partners


Puustelli