Ytterby - klubbstuga

YTTERBY

Attunda OKs klubbstuga Ytterby används av klubben vid träningar och möten och övriga sammankomster.

Alla klubbens medlemmar hjälps åt med att hålla ordning i stugan. Efter träningar och möten så skall använda utrymmen städas och ställas i ordning. Instruktioner och städgrejer finns i stugan. Sopor från köket tas med hem efter möten.

Trivselgruppen ansvarar för bokningar, städschema och annat som hör klubbstugan till. Generellt så är Ytterby reserverat för Attunda OKs egna träningar på tisdag- och torsdagkvällar, söndagförmiddagar året om.

Stugfodge Mats ansvarar trädgården och praktiska detaljer med huset.

Om du behöver en blipp till låset kontaktar du Erik D alternativt Trivselgruppen som kan förmedla kontakt uppgifter.

Trivselgruppen som 2019-20 består av Erica B, Andrew B, Carolyn J, Marianne H, Matilda Ö och Margaretha H. Trivselgruppen ansvarar även för soppträningarna på torsdagar en gång i månaden. Kallelse skickas till klubbens medlemmar via mejl och du anmäler dig via kallelsen. Kostnad för soppan är självkostnadspris som betalas via Swish.

BOKA YTTERBY:

Vill du boka Ytterby? Kontakta då Trivselgruppen på This is a mailto link

Ytterby har två omklädningsrum med dusch och bastu på nedre våningen, kök och umgängesrum på övre våningen för möten.

HITTA HIT:

Ytterbyvägen 22, 192 76 Sollentuna