Hoppa till sidans innehåll

Sommar nyhetsbrev

11 JUN 2019 17:23
Alla medlemmar har fått mejl med sommarhälsning, information om 25manna 2021 och andra viktiga påminnelser om SOL-skola, bokningsansvarig för Ytterby m.m.
  • Uppdaterad: 11 JUN 2019 17:23

Sommarens nyhetsbrev finns nu i en mejlkorg nära dig.

Styrelsen uppmanar alla medlemmar som inte har fått det att logga in sig via hänglåset i övre högra hörnet på hemsidan och uppdatera din (och eventuella barns) kontaktinformation så att vi lättare når dig med viktig information. Behöver du hjälp med uppdatering av kontaktinformation? Mejla då till styrelsen på This is a mailto link så hjälper vi dig så fort vi kan.

Det allra viktigaste ur nyhetsbrevet:

25manna 2021

Attunda ska gå in som medarrangör av 25manna 2021 tillsammans med Sundbybergs IK och Täby OK. Mera information finns att läsa i nyhetsbrevet.

Styrelsens sammansättning under 2019

Styrelsen består av Ordförande Lena Buhre, vice ordförande Karl Enges, sekreterare Madelene Barboza, kassör Charlotte Enges, ledamot Christian Redtzer, suppleant Magnus Strömqvist och suppleant Anders Brunander. Vi nås alltid via mejl This is a mailto link om det är något som medlemmar vill att vi ska ta upp och diskutera. Nästa styrelsemöte är onsdagen den 21/8.

Lena, Karl och Madelene är inne på sina andra och därmed avslutande år som valda styrelserepresentanter. Valberedningen under Anette Brunanders ledning tar alltid emot tips om lämpliga kandidater som vill vara med och utveckla klubbens verksamhet. Anette nås på This is a mailto link

Styrelsen har för avsikt att ha nästa årsmöte tidigt under vinter 2020 (januari-februari) med tanke på 10MILA 2020 i Upplands-Bro, exakt datum kommer.

Deltagare till SOL-skolan v. 31 sökes! Anmäl dina barn! Tipsa vänner och bekanta!

Dags för SOL-skola igen! Öppen för barn mellan 8-12 år, med eller utan orienteringskunskaper. En vecka med lek, bus, orientering och kompisar. Information finns på hemsidan och anmälan är öppen. Huvudledare Christian och hans hjälpledare är laddade. Kostnad 750 kr / barn.

https://idrottonline.se/AttundaOK-Orientering/Orientering/Arrangemang/SOL-skola2019

Sökes: Bokningsansvarig för Ytterby

Nuvarande bokningsansvariga för Ytterby, Anki, går i pension nu till sommaren och vi söker hennes efterträdare som kan ha koll på kalender för bokningar av stugan, administrera städlista och svara på frågor om Ytterby. Med kommande 10MILA 2020 och chansen att sälja träningspaket och hyra ut Ytterby till intresserade klubbar, så är det en chans att dryga ut kassan för klubben genom uthyrningar. Vill du veta mera om uppdraget? Kontakta styrelsen, This is a mailto link

Nyhetsbrevet finns även som PDF här.

Skribent: Styrelsen
Epost: Adressen Gömd

 

Ytterby Attunda OKs klubbstuga

Postadress:
Attunda OK
Jörgen Karlsson, Mäster Henriks Allé 37
19274 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46708951600
E-post: info@attundaorienter...

Se all info

Partners


Puustelli