Hoppa till sidans innehåll

Rapport från styrelsen

19 NOV 2020 20:26
  • Skapad: 19 NOV 2020 20:26

Det är mycket som händer trots läget vi befinner oss i kunde vi konstatera på onsdagens digitala styrelsemöte. Attunda är för närvarande med och bidrar till sporten på många plan. Vi pratade bland annat om:

* Nordcupen som vi arrangerar på lördag med Fredrik Sone i spetsen.

* 25manna 2021 (Erik Daniels på deras möte i kväll)

* 10MILA Claes Vallin som sitter i Föreningen Tiomilakavelens styrelsen var inbjuden för att berätta vad som händer i styrelsen och det jobb som görs. Lena Buhre var också med och bidrog med erfarenheter från 2020 års tävlingsledning inför vår ansökan till 2024.

* O-ringen 2026, Lars Gerhardsson deltog i mötet och berättade hur arbetet fortskrider med de 16 klubbar som nu är involverade.

* Night trail run, summerar ett lyckat anpassat arrangemang som hjälper oss utveckla konceptet vidare. Ser ut som om vinsten blir 50 KSEK.

* RF Sisu har många utbildningar som vi skulle kunna dra mer nytta av. Enkelt nu när det mesta sker digitalt.

* Övrigt: Söka Coronabidrag. Info till Norrkartor om ev kartuppdateringar. Årsmötet ska ske innan 30 maj. Möjlighet att gå banläggarkurs digitalt. Långtidsplanering från Stof: Attunda arrangerar Lång-DM 2023 och Medel-DM 2027 (Sugna banläggare?, vilka kartområden?)

* Anders Hallmén har gjort en mycket genomarbetat utkast till lathund för mindre klubbarrangemang för att underlätta för nya medlemmar att hjälpa till.

* 2 dec kommer styrelsen ha ett första strategimöte för klubbens framtid. Ska bli kul! 

Kontakta styrelsen direkt när du ser Jörgen Karlsson, Nina Ivers, Anders Hallmén, Karl Enges, Lotta Enges eller Anette Brunander eller skicka mejl till: This is a mailto link

Skribent: Nina Ivers
E-post: Adressen Gömd

Night Trail Run

 

Ytterby Attunda OKs klubbstuga

Postadress:
Attunda OK
Jörgen Karlsson, Mäster Henriks Allé 37
19274 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46708951600
E-post: info@attundaorienter...

Se all info

Partners


Puustelli