Hoppa till sidans innehåll

Kompetensinventering av Attunda OK

28 FEB 2019 13:43
Vid medlemsmötet i december beslutades det om att göra en kompetensinventering av vad medlemmarna i Attunda OK kan och har gjort. Här kommer första enkäten och styrelsen ber om allas hjälp att fylla i enkäten och utveckla klubben.
  • Uppdaterad: 28 FEB 2019 13:43

Kompetensinventering ATTUNDA OK

Vid klubbens medlemsmöte i december 2018 föreslogs och beslutades att göra en inventering över medlemmarnas bakgrund/kompetens.

Under arbetets gång har vi funnit att även klubbens behov av stöd och engagemang från medlemmarnas på 1-5 års sikt bör redovisas styrelsen. I det senare fallet bör medlemmarna kunna lämna feedback på vad man kan tänka sig att hjälpa till med i framtiden.

Under våren kommer styrelsen därför att skicka ut två enkäter till alla medlemmar. Den första fokuserar på personliga kunskaper, kompetenser och erfarenheter som kan vara värdefulla för klubben.

Tanken är att alla medlemmar från HD14 och äldre skall fylla i enkäten plus alla föräldrar/målsmän till alla barn och ungdomar som är medlemmar.

Här återfinns länkar till tre dokument:

a. Inledande text med bakgrund till enkäterna och anvisningar för ifyllnad och inskick för sammanställning. PDF-dokument

b. Enkät kompetensinventering - 2 likadana dokument i Word respektive PDF-format. Vilket dokument du bör använda framgår av anvisningarna sida 2.

Tack för er hjälp!

Hälsningar,

Claes Elvhammar på uppdrag av styrelsen Attunda OK

Skribent: Styrelsen
Epost: Adressen Gömd

 

Ytterby Attunda OKs klubbstuga

Postadress:
Attunda OK
Jörgen Karlsson, Mäster Henriks Allé 37
19274 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46708951600
E-post: info@attundaorienter...

Se all info

Partners


Puustelli