Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgifter 2017

17 MAR 2017 09:46
Dags att betala in medlemsavgifter för 2017 och tävlingsavgifter för 2016
  • Skapad: 17 MAR 2017 09:46

Det är dags att betala in medlemsavgifter för 2017 och tävlingsavgifter för 2016, alla medlemmar i Attunda OK bör ha fått mejl från kassör Charlotte Enges om detta. Annars kontakta henne via This is a mailto link

På årsmötet fastställdes medlemsavgifterna för 2017

Medlemsavgift

Familj: 1200 kr
Enskild: 500 kr
Ungdom (tom 16 år): 500 kr
Barn/Skogskul/Pirat-OL (tävlingsavgift ingår inte): 200 kr
* En familj skall vara skriven på samma adress

Tävlingsavgifter Orientering
Medlemmarna betalar individuella anmälningsavgifter enligt följande modell:

Ungdom (tom 16 år): 0%
Elit* : baserat på ranking (studerande betalar 0%)
Junior (17-20 år): 50%
Övriga: 80%
*Elit betalar förutom medlemsavgift en elitavgift, 1000 kr per år, inklusive rankingavgift. Elit betalar eventuella efteranmälningsavgifter och ej start.

Ungdomar och junior betalar eventuella efteranmälningsavgifter.

Medlemsavgift och Elitavgift betalas senast den 20 april för 2017 till Attunda OKs Plusgiro 55 83 69-5 eller Bankgiro 639-8382.

Medlemmarna ska två gånger per år betala sina tävlingsavgifter. Information om avgiften kommer meddelas i juli och januari (2018).

Tävlingsavgifter till O-ringen, Vasaloppet, Bisslinge ski maraton och liknande orienterings- och skidlopp betals av medlemmen själv. Utlandstävlingar betalas också av medlemmen. Styrelsen beslutar om vilka tävlingar som ingår i medlemsavgiften. Anmälningsavgifter för stafetter betalas av föreningen.

Tävlingsavgifter för Skidor, MTBO och Orienteringsskytte
Följer samma principer som för orientering ovan, men avvikelser kan förekomma och beslutas av styrelse i samråd med respektive kommitté.

Övrigt
Stödmedlem: lägst 200 kr - högre bidrag är mycket välkomna
Som stödmedlem deltar du inte vare sig i träning eller i tävling utan är medlem i huvudsak för att stödja klubbens verksamhet.

Träningsmedlem: 250 kr
Som träningsmedlem är man enbart med och tränar med föreningen utan övriga förpliktelser, däremot tävlar man aktivt för annan förening. Det är möjligt att under samma år gå från från att vara träningsmedlem till att bli fullvärdig medlem för samma avgift. Kontakta kassören.

StOF-nytt prenumeration (frivillig): 90 kr
Stockholms Orienteringsförbunds medlemstidning som inkluderar reportage, tävlingsinbjudan och annan information för orienterare i distriktet.

Ett medlemskap i Attunda OK berättigar:
* Att fritt delta på träningar arrangerade av Attunda OK
* Att delta på läger och resor arrangerade av Attunda OK (extra lägeravgifter kan förekomma)
* Att fritt delta på KM och andra klubbtävlinga arrangerade av Attunda OK
* Fri startavgift på stafetter i Attunda OKs program (uttagning kan förekomma)
* Försäkring - vid deltagande i orienteringsaktiviteter (tävling, träning och resor till och från dessa) gäller SOFT:s obligatoriska förbundsförsäkring i Folksam.
* Försäkring - vid deltgande i skidaktiviteter gäller försäkring som ingår i årsavgiften till skidförbundet.

Ett medlemsskap i Attunda OK innebär:
*Att som medlem godkänna att att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, resultat etc. publiceras på Attunda OKs officiella hemsida, Facebooksida och annan social media samt i Attundas klubbstugor eller klubbprogram. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter, skicka ett mail till This is a mailto link med "personuppgifter" i ämnesfältet.
* Att betala in medlemsavgifter och andra tävlings- och träningskostnader för det aktuella året. Styrelsen har rätt att stänga av icke-betalande medlemmars Eventorkonton till dess att medlemmen betalat.
* Att delta som funktionär på Attundas arrangeman som tex. Attundadubbeln, Night Trail Run, Tiomila, övriga tävlingar som klubben gemensamt ordnar.

Skribent: Lena Buhre
Epost: Adressen Gömd

 

Ytterby Attunda OKs klubbstuga

Postadress:
Attunda OK
Jörgen Karlsson, Mäster Henriks Allé 37
19274 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46708951600
E-post: info@attundaorienter...

Se all info

Partners


Puustelli