Hoppa till sidans innehåll

Nya styrelsen och nyhetsbrev februari

23 FEB 2018 15:50
Medlemmarna i Attunda OK bör ha fått ett nyhetsbrev via e-post som handlar om årsmötet, klädbeställning och annat nyttig information inför våren och året
  • Skapad: 23 FEB 2018 15:50

Attunda OK styrelse 2018 Attunda OKs styrelse för 2018 består av Lena Buhre (ordförande), Charlotte Enges, Christoffer Norrman, Karl Enges, Madelene Barboza och suppleanter Jessica Strömqvist och Christian Redtzer. (På bilden saknas Charlotte och Christoffer).
Styrelsen nås på e-mail This is a mailto link

Årets första nyhetsbrev handlar om årsmötesförhandlingarna den 19/2, vill man beställa nya kläder till våren är det dags, intresseanmälan till att springa Tiomila i Nynäshamn är öppen via Eventor, och andra viktiga datum att komma ihåg.

Gillar du siffror och har sinne för ekonomi? Attunda söker en duo som vill hjälpa till med Tiomila 2020 och kan börja med det uppdraget nu.

Attunda fyller 10 år 2018, festkommittén söker bilder, historier, KM-resultat från klubbens historia. Skicka ett svar tillbaka om du har något i dina gömmor.

Till sist, så önskar vi alla Attundingar lycka till med Vasaloppet i alla dess former den här veckan! Mera information om vårens träningar kommer efter v. 9.

Har du bytt e-mail adress, logga in på din eget IdrottOnline konto och uppdatera dina uppgifter. Detta gäller även målsmän till barn. Om du mot förmodan inte önskar få mera information om Attunda OK, eller vill avsluta ditt medlemskap, skicka ett svar tillbaka så gör vi vårt bästa att uppdatera medlemsregistret.

Nyhetsbrevet finns att läsa här

Skribent: Lena Buhre
Epost: Adressen Gömd

 

Ytterby Attunda OKs klubbstuga

Postadress:
Attunda OK
Jörgen Karlsson, Mäster Henriks Allé 37
19274 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46708951600
E-post: info@attundaorienter...

Se all info

Partners


Puustelli