Hoppa till sidans innehåll

Anmälan öppen till StOF konvent 9/11

03 NOV 2019 19:35
StOF konvent för styrelsefolk, arrangörer och utvecklingsmiljö vid Broängsskolan, Tumba, på lördag 9 november mellan kl. 13-17. Anmälan senast torsdag 7/11 på Eventor.
  • Skapad: 03 NOV 2019 19:35

Från StOFs hemsida:

Programmet för konventet håller på att formas och vi har alltså klart med att företrädare från Naturvårdsverket kommer hålla en föredragning om arbetet med att se över "Allmänna råd för Orientering och andra friluftsarrangemang". Förutom att det kan vara av allmänt intresse, så finns även möjligheter för klubbarna att ställa frågor och ge konkreta förslag i utformningen av råden. Konventet blir alltså lite extra viktigt denna gång.

Anmälan sker via Eventor, klubbaktiviteter.

Välkomna!

Attunda behöver flera representanter som medverkar, gärna inom arrangörsgruppen utöver redan anmälda (Lena till styrelsefolk, Maria till utvecklingsmiljö) - meddela styrelsen om du har möjlighet att medverka och kunna vara med att påverka orienteringens framtid i Stockholm.

https://www.svenskorientering.se/Distrikt/stockholmsorienteringsforbund/Nyheter/Egnanyheter/naturvardsverketkommertillstof-konventet/

Skribent: Lena Buhre
E-post: Adressen Gömd

Night Trail Run

 

Ytterby Attunda OKs klubbstuga

Postadress:
Attunda OK
Jörgen Karlsson, Mäster Henriks Allé 37
19274 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46708951600
E-post: info@attundaorienter...

Se all info

Partners


Puustelli