Hoppa till sidans innehåll

Bokningsansvarig till Ytterby sökes

20 MAR 2019 09:05
Styrelsen söker en eller två personer som vill vara bokningsansvarig för Ytterby
  • Skapad: 20 MAR 2019 09:05

Ytterby har av tradition haft en husmor, en person som ansvarat för utomstående bokningar av klubbstugan, haft koll på att städschemat rullar på och före sommarledigheterna städat ut kylskåpet.

Styrelsen söker nu Ytterbys nya husmor/bokningsansvarige då vår nuvarande husmor Anki vill göra andra saker som pensionär.

Vi söker dig som:

  • gillar att ha koll i kalendern, och kan uppdatera Ytterbys kalender (just nu är den i pappersformat, men hemsidans kalender går lika bra)
  • kan administrera utomstående bokningar av Ytterby (ibland tjänar klubben en slant på att andra klubbar vill hyra stugan), låna ut nyckel osv.
  • kan se till att städschemat för Ytterby rullar på
  • vet när det är dags att städa ut kylskåpet
  • kan tänka sig att handla lite förbrukningsvaror då och då till Ytterby, så att träningsugna klubbkompisar inte sitter utan toalettpapper.

Det är ett plus om du bor i närheten av Ytterby, utifall att något händer eller behöver fixas fort, men det är inget krav.

Mats O fortsätter som stugfogde, så du blir inte ensam att ta hand om Ytterby. Plus alla klubbkompisar hjälps ju åt att hålla stugan ren och fin. 

Givetvis får du en genomgång och överlämning av Anki, vill du göra kalender uppdateringar på hemsidan så fixar vi behörighet till det.

Låter det som ett uppdrag för dig? Perfekt!

Kontakta Lena i styrelsen omdelbart, antingen via mejl eller på tel 0702-334107.

Skribent: Lena Buhre
Epost: Adressen Gömd

 

Ytterby Attunda OKs klubbstuga

Postadress:
Attunda OK
Jörgen Karlsson, Mäster Henriks Allé 37
19274 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46708951600
E-post: info@attundaorienter...

Se all info

Partners


Puustelli