Hoppa till sidans innehåll

Första SOL-skolan genomförd

17 AUG 2018 10:16
Under vecka 31 arrangerade Attunda OK klubbens första SOL-skola för barn från Sollentuna som inte redan provat på att träna orientering med klubben.
  • Uppdaterad: 17 AUG 2018 10:17

Sommarlovsorienteringsskola!

Attunda OK genomförde sin första SOL-skola v. 31 vid Ytterby i ett samarbete med Solluntuna kommun.

Sex unga ledare från Attunda, bestående av Christian, Johan, Sofia, Alma, Lovisa och Maja, guidade 15 glada barn i åldrarna 9 till 14 år genom en veckas övningar i både skog och stadsmiljö, lekar, labyrint-orientering, orienteringsfilmer, kartritande, brännboll och vattenkrig (det var ju rekordvarmt hela veckan).

Veckan avslutades med diplom utdelning där alla deltagare fick sitt första samlarmärke i orientering ”Kotten” som motsvarar grön nivå.

Vi i styrelsen har nu samlat ihop erfarenheter, skickat in deltagarstatistik till kommunen, och kan med glädje konstatera att detta gör vi om nästa år!

Stort tack till ledarna! Vi riktar även ett stort tack till köksmästare Claes som fixade mat till ledarna! Stort tack till Monica som bidrog med en av luncherna och köpte dricka till deltagarna! Stort tack till Magnus och Ica Nära Järvastaden som sponsrade med frukt och dricka till mellanmålshungriga deltagare och ledare.


labyrint

Skribent: Lena Buhre
Epost: Adressen Gömd

 

Ytterby Attunda OKs klubbstuga

Postadress:
Attunda OK
Jörgen Karlsson, Mäster Henriks Allé 37
19274 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46708951600
E-post: info@attundaorienter...

Se all info

Partners


Puustelli