Hoppa till sidans innehåll

Info: datum för vårens soppträningar

06 JAN 2020 14:55
Vårens soppträningar kommer genomföras 16/1, 13/2, 12/3, 23/4 och 14/5 från Ytterby. Välkomna!
  • Skapad: 06 JAN 2020 14:55

Höstens soppträningar som trivselgruppen fixat har varit uppskattade och därför kommer vi fortsätta under våren med detta koncept med endast några små förändringar. Syftet med träningarna är att få ihop klubben och skapa en gemensam träning där alla kan delta oavsett ambitionsnivå.

Den första soppträningen för våren äger rum den 16/1 och de restföljande kommer vara 13/2, 12/3, 23/4, 14/5 så skriv in dem i kalendern redan nu så att du kan vara med.

Information om träningarna kommer via en kallelse i mail och anmälningen sker via kallelsen i mailet med sista svarsdatum söndagen innan kl. 20.

Det är viktigt att svara om du kommer så att vi kan räkna ut hur mycket soppa som ska förberedas. Om du mot förmodan inte får en kallelse så kontakta någon i trivselgruppen så kan du anmäla dig via oss: This is a mailto link

Det kan även vara så att du behöver uppdatera din mejladress på Idrottonline för att kunna få mailutskick. (Uppdatering av mejladress görs genom att logga in via lilla hänglåset i övre högra hörnet på hemsidan, alternativt kontakta styrelsen för hjälp.)

Självklart är det ok att bara komma och träna eller bara äta soppa men skriv då detta i anmälan.

Nytt för i vår är att man behöver avanmäla sig till någon i trivselgruppen att man inte kommer, senast kl. 12 onsdagen innan träningen, annars kommer man få betala för soppan ändå. Detta för att minska matsvinn och extraarbete i onödan.

Information om själva träningen kommer finnas på kalendern på hemsidan och uppdateras där vid eventuella ändringar om vilken utrustning som krävs. Träningarna är upplagda så att alla kan delta men rekommenderas från ca 7 års ålder. Föräldrar ansvarar för sina barn under hela träningen och förväntas delta själva om barnet ska delta. Har barnet fyllt 13 år är det upp till föräldrarna att bestämma om de klarar av att delta utan en ansvarig vuxen.

Vi samlas kl. 17:45 vid Ytterby klubbstuga och springer gemensamt ut kl.18 för att under ca 45 minuter träna tillsammans.

Kl. 19 serveras soppa och tillbehör. Betalningen för detta sker via Swish på plats och brukar kosta mellan 20-40 kr/portion beroende på vilken soppa det är. Soppan är oftast vegetariskt, laktos och glutenfri men meddela om du behöver detta via anmälningen.

Ta med egen kåsa/tallrik och sked som du sedan tar hand om själv efter du ätit.

Vi har funderingar på att anordna en cykelträning under våren och vill gärna höra om era tankar kring detta.

Välkomna hälsar Trivselgruppen.

PS. Vi i trivselgruppen vill påminna om vikten av att städa efter sig när man har varit i klubbstugan. Vad du som ansvarig för träningen/mötet ska göra finns beskrivet på lappar som sitter uppe i klubbstugan. DS.

Skribent: Lena Buhre
E-post: Adressen Gömd

Night Trail Run

 

Ytterby Attunda OKs klubbstuga

Postadress:
Attunda OK
Jörgen Karlsson, Mäster Henriks Allé 37
19274 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46708951600
E-post: info@attundaorienter...

Se all info

Partners


Puustelli