Hoppa till sidans innehåll

Intervju med Lena Buhre.

23 FEB 2017 22:14
Intervju med Lena Buhre

Hej Lena! Vad roligt att du tagit dig an uppgiften som klubbens ordförande!

För de som inte känner dig så bra - vem är Lena Buhre?
  • Uppdaterad: 23 FEB 2017 22:25

Intervju med Lena Buhre

Hej Lena! Vad roligt att du tagit dig an uppgiften som klubbens ordförande!

För de som inte känner dig så bra - vem är Lena Buhre?

Stort tack, först och främst vill jag tacka Attundas medlemmar för förtroendet att få vara ordförande. Samtidigt vill jag även passa på att tacka Håkan för allt han gjort under alla år i klubben och att han stannar kvar ytterligare ett år i styrelsen för att stötta mig i min nya roll.

Jag är orienterare sedan barnsben, är gift och har tre barn, och bor sedan sommaren 2013 återigen i Sollentuna efter 17 år utomlands i USA och England. Under utomlandsåren blev det sparsamt med orientering, men jag flög hem till Sverige ett par gånger för att otränad delta på O-ringen och sprang då för min barndomsklubb Turebergs IF. Sedan 2015 är jag medlem i Attunda och har fått förmånen att återigen springa mycket orientering, inklusive två Tiomila, vilket har varit min absoluta favorittävling sedan 12-årsåldern då jag satt och jobbade i sekretariatet och vägrade åka hem.

Jag har sedan i rask takt engagerat mig i olika delar av klubben, först Skogskul och sen Pirat-OL & Orienteringsskolan, men även hjälp till med Night Trail Run och blev sekreterare i styrelsen under 2016.

Vad har du för tankar om klubbens verksamhet kommande år och vad tror du vi medlemmar behöver göra för att nå dit?

Jag ser en potential för stora orienteringsframgångar för Attunda, vi har en elitgrupp på herrsidan som med lite förstärkning från våra ungdomar kommer att bli mycket spännande att följa i framtiden. Vi behöver fortsätta ha utmanade träningar, som samtidigt bidrar till större gemenskapen inom klubben.

På arrangörssidan har klubben flera arrangemang på gång, nu närmast med Sprint-DM i Edsberg och lite längre fram Tiomila 2020. 

Skribent: Christoffer Norrman
Epost: Adressen Gömd

 

Ytterby Attunda OKs klubbstuga

Postadress:
Attunda OK
Jörgen Karlsson, Mäster Henriks Allé 37
19274 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46708951600
E-post: info@attundaorienter...

Se all info

Partners


Puustelli