Hoppa till sidans innehåll

Tack!

29 FEB 2020 12:04
På årsmötet den 9 februari avtackades avgående ordförande Lena Buhre efter tre år på posten med blommor och ett presentkort. Nedan följer en hälsning från Lena till Attundas medlemmar.
  • Skapad: 29 FEB 2020 12:04

Till Attundas medlemmar,

Även en ordälskare som jag själv har ibland svårt att på fram de rätta orden. Jag har grunnat på hur man egentligen tackar för en tre år lång fantastisk resa med det absolut bästa sällskapet?

Jag ser tillbaka på en händelserik resa från att gå med i styrelsen för över fyra år sedan, varav de sista tre år som ordförande, och kan nu se tillbaka på många minnen med både glädje och ibland skräckslagna ’vad har jag gett mig in på?’ tankar.

Men främst jag ser tillbaka med glädje och stolthet, att med klubbmedlemmar och övriga styrelsemedlemmars stöd, att ha guidat Attunda OK flera kliv framåt de senaste åren.

Attunda OK har gått med i både Föreningen Tiomilakavlen och Norrkartor. Klubben tog officiellt över Ytterby. Attunda OK har med bravur arrangerat Sprint-DM på nyritad karta, otaliga Attundadubblar, samarrangerat ett fantastiskt 25manna 2018 och laddar nu för årets kraftsamling 10MILA2020 i Upplands-Bro. (När detta skrivs med 1000 anmälda lag!)

Attunda OK firade 10 år med en hejdundrade fest under 2018. En så bra fest att vi fortfarande återhämtar oss, som jag skämtsamt till en försäljare som ringde häromdagen.

Personligen har jag fått en fantastisk inblick i Attunda OK sprudlande energi och engagemang, och Stockholmsorienteringen i stort. Jag har gått på otaliga intressanta föreläsningar, fått en utmärkelse av Sollentuna Kommun. Och haft så många roliga telefonsamtal och mejl med olika personer som kontaktat Attunda OK dvs mig. Frågor som ”varför finns inte grillplatserna vid Bögs Gård på Naturpasskartan?” och ”min 9-åring skulle vilja testa orientering” till ”hjälp! Jag kan inte logga in på Eventor?” och ”kan du vara tävlingsjury imorgonbitti på DM?” Eller konstaterade på Finlandsbåten av värdinnan vid middagsbuffén: ”du har bokningslappen, du är ansvarig” och ta emot sena telefonsamtalen från andra klubbar ”jo, vi undrar om si-och-så kommit hem från vår tävling, enligt Eventor är hen kvar i skogen.”

Helt enkelt, en fantastisk resa de senaste tre åren, som jag ser tillbaka på med stolthet.

Så stort tack till er alla för att ni trodde på mig och att jag fick äran att vara ordförande för Attunda OK.

Tack för alla minnen, stora som små. Tack!

 - Lena

Lena Buhre, Attundas ordförande 2017-2019

Ordförande Lena mitt i en diskussion med klubbmedlemmar på 25manna 2019. Foto: Magnus Strömqvist.

 

Skribent: Lena Buhre
E-post: Adressen Gömd

Night Trail Run

 

Ytterby Attunda OKs klubbstuga

Postadress:
Attunda OK
Jörgen Karlsson, Mäster Henriks Allé 37
19274 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46708951600
E-post: info@attundaorienter...

Se all info

Partners


Puustelli