Hoppa till sidans innehåll

Till minne av Roger Lindén

22 JUN 2020 22:21
Roger Lindén 1969-2020
  • Uppdaterad: 22 JUN 2020 22:21

Det är med stor sorg att meddela att allas vår Roger Lindén lämnat oss efter en tids kamp mot cancer.

En av eldsjälarna i Attunda Orienteringsklubb, och Turebergs IF Orientering före dess, Roger fanns alltid där för klubben. Alltifrån det lilla Nordcupsarrangemanget och Ungdomsserien, till Attundadubbeln och Night Trail Run och de stora tävlingarna som 10MILA och 25manna – där fanns Roger med sina verktyg, sina ovärderliga kunskaper om el, och sitt lugn och sin glädje, oavsett tid på dygnet. Skulle tält och flaggor sättas upp på 25manna eller 10MILA åt klubbens vägnar var det allt som oftast Roger som fixade. Gräsmattan eller snöskottningen vid Turebergs klubbstuga togs också om hand av Roger med familj.

På Attunda OKs 10-årsfest hyllades Roger för sina insatser i klubben, från rapporten från Jubileumsfesten läser vi:

 “Roger Lindén och Mats Orbert – Utan en fungerande arena blir det ingen tävling, oavsett storlek från Tiomila till Nordcupen, de båda bygger och river våra arenor med en energi som synes vara outtömlig! De sprider dessutom en positiv stämning och en glädje i arbetet som gör att alla tar i lite extra. Dessutom ansvarar de för Ytterby och Turebergs klubbstuga, alltifrån gräsklippning till snöskottning och fixar glödlampor.”

Roger var en kämpe av stora mått, mer än vad vi i klubben kanske någonsin förstår. Men i vintras vid en tisdagsträning vid Gillboskolan gick han till Ytterby och joggade ett varv runt elljusspåret och gick tillbaka till skolan. Så sent som i februari medverkade han på ett stormöte inför 10MILA 2020 i Upplands-Bro tillsammans med övriga i tävlingsledningen och andra ansvariga för tävlingen.

Klubben tänker främst på Rogers närmaste familj, Sabina, sönerna Ludvig och Samuel; pappa Ronnie, Rogers tvillingsyster Inger och bror Peter med familjer, övriga släktingar och vänner.

Roger vilar i sin Attunda-jacka och begravningen sker i kretsen av de närmaste.

Attunda OK kommer att skicka en gåva till Cancerfonden.

Dödsannonsen finns på familjesidan.se – Roger Lindén

Attunda OK med Roger i mitten

En glad Roger i mitten bland alla klubbkamrater, från Jukolarodeon 2016.

Skribent: Lena Buhre på uppdrag av Styrelsen
E-post: Adressen Gömd

Night Trail Run

 

Ytterby Attunda OKs klubbstuga

Postadress:
Attunda OK
Jörgen Karlsson, Mäster Henriks Allé 37
19274 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46708951600
E-post: info@attundaorienter...

Se all info

Partners


Puustelli